Възстановяване след гестационен диабет

Гестационният диабет е вид диабет, който се развива по време на бременност и обикновено изчезва след раждането. Въпреки това, жените, които са преживели гестационен диабет, имат по-висок риск от развитие на тип 2 диабет в бъдеще. Нашата програма „Възстановяване след гестационен диабет“ е създадена да подкрепи майките в постнаталния период, както кърмещи, така и некърмещи, като им помага да намалят този риск и да възстановят своето здраве чрез правилно хранене, физическа активност и управление на теглото.

Специалисти: Майките в тази програма ще бъдат наблюдавани и насочвани следния екип специалисти:

  • акушер-гинеколог
  • ендокринолог
  • диетолог
  • кинезитерапевт
  • клиничен психолог*

 

*включа се при необходимост, по преценка на друг специалист

Биоелектричен импеданс анализ: В програмата се включват поетапни измервания с нашия уред InBody270. Той предоставя по-подробен анализ на телесния състав (мускулна маса, мазнини, водно съдържание) чрез оценката на различни области на тялото поотделно. Тези данни ни помагат да изградим персонализирани планове и да следим вашия напредък.

Продължителност: Програмата е разработена с опции за продължителност от 2 и 4 месеца, с цел да се предостави гъвкавост и да се отговори на различните нужди на всяка жена. Планирани са следния брой физически и online прегледи и консултации:

  • За 2-месечна програма: 8 консултации (1 седмично)
  • За 4-месечна програма: 14 консултации (1 седмично през първите 3 месеца, 1 на две седмици през последния месец)

 

Подарете на себе си най-доброто здраве и сила след бременността, за да може да се грижите за вашето дете с любов и енергия. Запишете се за нашата програма и направете стъпките към по-здравословен начин на живот за вас и вашето семейство!

Всяка програма започва с консултация при наш специалист

Още програми

Превенция на травми при активно спортуващи

Предоставяме ви стратегии и упражнения, минимизиращи риска от наранявания, за да имате по-дълъг и безопасен спортен живот.

Овладяване на синдрома на раздразненото дебело черво

Предоставяме ви персонализирани насоки за хранене и управление на стреса, които да облекчат вашите симптоми.