Лечение на хроничен гастрит

Срещата с хроничния гастрит може да бъде изпълнена с предизвикателства – постоянното възпаление на стомашната лигавица често води до дискомфорт, болка и трудности с храносмилането. Нашата програма „Лечение на хроничен гастрит” е разработена да предложи всеобхватна подкрепа и индивидуално адаптирани терапевтични стратегии за тези, които живеят с това състояние. Ние поставяме акцент върху разработването на хранителен режим, специално създаден за облекчаване на симптомите и насърчаване на здравословното хранене.

Специалисти: Програмата се осъществява под наблюдението на следните специалисти:

  • гастроентеролог
  • диетолог
  • клиничен психолог*

 

*включа се при необходимост, по преценка на друг специалист

Биоелектричен импеданс анализ: В програмата се включват поетапни измервания с нашия уред InBody270. Той предоставя по-подробен анализ на телесния състав (мускулна маса, мазнини, водно съдържание) чрез оценката на различни области на тялото поотделно. Тези данни ни помагат да изградим персонализирани планове и да следим вашия напредък.

Продължителност: Предлагаме опции за продължителност от два и четири месеца, като по този начин се осигурява персонализиран подход, отговарящ на конкретните нужди и предпочитания на всеки пациент. Предвиденият брой физически и online прегледи и консултации е следният:

  • За 2-месечна програма: 8 консултации (1 седмично)
  • За 4-месечна програма: 14 консултации (1 седмично в първите 3 месеца, след това 1 на две седмици за 4-тия месец)

 

Освободете се от болката и дискомфорта, причинени от хроничния гастрит. Нека работим заедно, за да намерим най-добрите начини да се грижите за своя стомах и да подобрите вашето здравословно състояние!

Всяка програма започва с консултация при наш специалист

Още програми

Лечение на хроничен колит

Стремим се да облекчим симптомите и да подобрим функцията на червата ви чрез индивидуален хранителен режим.

Здрава и активна бременност

Помагаме на бъдещите майки чрез насоки за балансирана диета и безопасни упражнения, съобразени с различните фази от бременността.