Лечение на хроничен колит

Хроничният колит е състояние, което носи сериозни неудобства, често свързани с възпалителни процеси в дебелото черво и проявяващи се чрез коремна болка, променливост в изхожданията и умора. Програмата „Лечение на хроничен колит” е създадена, за да предостави интегриран подход към управлението и облекчаването на тези симптоми. Пациентите ще научат как да управляват своите симптоми чрез подходящ избор на храни, които подпомагат здравословната чревна функция и намаляват риска от обостряния.

Специалисти: Участниците в програмата ще бъдат наблюдавани, лекувани и насочвани от следните специалисти:

  • гастроентеролог
  • диетолог
  • клиничен психолог*

 

*включа се при необходимост, по преценка на друг специалист

Биоелектричен импеданс анализ: В програмата се включват поетапни измервания с нашия уред InBody270. Той предоставя по-подробен анализ на телесния състав (мускулна маса, мазнини, водно съдържание) чрез оценката на различни области на тялото поотделно. Тези данни ни помагат да изградим персонализирани планове и да следим вашия напредък.

Продължителност: Предлагаме две опции за продължителност – два или четири месеца, в зависимост от индивидуалните нужди и цели на пациентите. В рамките на избраната продължителност, пациентите ще получат следния брой физически и online прегледи и консултации:

  • За 2-месечна програма: 8 консултации (1 седмично)
  • За 4-месечна програма: 14 консултации (1 седмично в първите 3 месеца, след това 1 на две седмици за 4-тия месец)

 

Върнете комфорта и спокойствието в ежедневието си. Запишете се в нашата програма и нека работим заедно, за да намерим най-добрите начини да се грижите за своите черва и здраве!

Всяка програма започва с консултация при наш специалист

Още програми

Овладяване на предиабетни състояния

Предотвратяваме развитието на диабет, като ви предоставяме ефективни средства за контрол на кръвната захар.

Превенция на гръбначните изкривявания при работа в офис

Предоставяме ви стратегии и упражнения, минимизиращи риска от наранявания, за да имате по-дълъг и безопасен спортен живот.