Овладяване на ниска кръстна болка

Ниската болка в кръста е често срещан проблем, който може да се прояви по различни начини и да е причинен от множество фактори, включително мускулни дисбаланси, дегенеративни промени или травми. Нашата програма „Овладяване на ниската кръстна болка“ предоставя интегриран подход в диагностиката и управлението на хроничната и острата болка в кръста.  В нея, пациентите ще получат персонализирани решения и инструменти, необходими за ефективно справяне с кръстната болка и за подобрение на своята функционалност и благополучие.

Специалисти: Участниците в нашата програма ще бъдат наблюдавани и лекувани от следните специалисти:

  • ортопед 
  • кинезитерапевт

Биоелектричен импеданс анализ: В програмата се включват поетапни измервания с нашия уред InBody270. Той предоставя по-подробен анализ на телесния състав (мускулна маса, мазнини, водно съдържание) чрез оценката на различни области на тялото поотделно. Тези данни ни помагат да изградим персонализирани планове и да следим вашия напредък.

Продължителност: Предлагаме две основни опции за продължителност – 2 и 4 месеца, които са адаптирани към индивидуалните нужди и цели на пациентите. Включва се следния брой физически и online прегледи и консултации:

  • За 2-месечна програма: 8 консултации (1 седмично)
  • За 4-месечна програма: 14 консултации (1 седмично в първите 3 месеца, след това 1 на две седмици за 4-тия месец)

 

Болката в кръста може да бъде ограничаваща и да засегне качеството на живота ви. Включете се в нашата програма, за да възстановите свободата на движение и комфорт в живота си!

Всяка програма започва с консултация при наш специалист

Още програми

Лечение на хроничен гастрит

Чрез хранителен режим ще облекчим дискомфорта в стомаха ви и ще предотвратим по-сериозни заболявания.

Регулация на артериалната хипертония

Стабилизираме кръвното ви налягане чрез персонализирани методи, хранителен режим и физическа активност.