Овладяване на синдрома на раздразненото дебело черво

Синдромът на раздразненото дебело черво (СРДЧ) е хронично състояние на храносмилателната система, което може да причини разнообразни симптоми, включващи болка в корема, подуване, запек и/или диария. Тези симптоми често водят до значителен дискомфорт, стрес и намалено качество на живот. Програмата „Овладяване на синдрома на раздразненото дебело черво“ е специално разработена, за да предостави на пациентите със СРДЧ знанията и инструментите, необходими за управлението и облекчаването на техните симптоми.

Специалисти: В рамките на нашата програма, участниците ще получат професионално ръководство и подкрепа от следните специалисти:

  • гастроентеролог
  • диетолог
  • клиничен психолог*

 

*включа се при необходимост, по преценка на друг специалист

Биоелектричен импеданс анализ: В програмата се включват поетапни измервания с нашия уред InBody270. Той предоставя по-подробен анализ на телесния състав (мускулна маса, мазнини, водно съдържание) чрез оценката на различни области на тялото поотделно. Тези данни ни помагат да изградим персонализирани планове и да следим вашия напредък.

Продължителност: Предлагаме гъвкави програми с продължителност от 2 или 4 месеца, които са персонализирани според специфичните нужди и цели на всеки пациент. Включват се следния брой физически и online прегледи и консултации:

  • За 2-месечна програма: 8 консултации (1 седмично)
  • За 4-месечна програма: 14 консултации (1 седмично в първите 3 месеца, последвани от 1 на две седмици през последния месец)

 

Освободете се от дискомфорта и повишете качеството на своя живот. Присъединете се към нашата програма и и открийте персонализирани решения за успокояване на симптомите на раздразненото дебело черво!

Всяка програма започва с консултация при наш специалист

Още програми

Овладяване на синдрома на раздразненото дебело черво

Предоставяме ви персонализирани насоки за хранене и управление на стреса, които да облекчат вашите симптоми.

Възстановяване след гестационен диабет

Включваме персонализирани планове както за кърмещи, така и за некърмещи майки, които целят регулиране на кръвната захар.