Превенция на гръбначните изкривявания при работа в офис

Дългите часове на статична работа пред компютъра могат да доведат до хронични болки в гърба, гръбначни изкривявания и други мускулно-скелетни проблеми. Нашата програма „Превенция на гръбначните изкривявания при работа в офис“ е разработена с цел да предотврати тези проблеми, като предлага комплекс от упражнения, ергономични решения и техники за подобряване на работната среда и навиците.

Специалисти: Участниците в програмата ще бъдат консултирани от следните специалисти:

  • ортопед
  • кинезитерапевт

Биоелектричен импеданс анализ: В програмата се включват поетапни измервания с нашия уред InBody270. Той предоставя по-подробен анализ на телесния състав (мускулна маса, мазнини, водно съдържание) чрез оценката на различни области на тялото поотделно. Тези данни ни помагат да изградим персонализирани планове и да следим вашия напредък

Продължителност: Предлагаме опции за продължителност на програмата от 2 и 4 месеца, които са персонализирани според специфичните нужди и цели на всеки участник. Планирани са следния брой физически и online прегледи и консултации:

  • За 2-месечна програма: 8 консултации (1 седмично)
  • За 4-месечна програма: 14 консултации (1 седмично през първите 3 месеца, 1 на две седмици през последния месец)

 

Запазете гърба си здрав и предотвратете бъдещите изкривявания, докато работите в офиса. Запишете се в нашата програма за превенция и въведете здравословни промени в своя работен ден!

Всяка програма започва с консултация при наш специалист

Още програми

Хранителен режим при дислипидемия

Предлагаме ви специализиран хранителен режим, оптимизиращ липидните нива, за подобряване на общото ви сърдечно здраве.

Лечение на хроничен гастрит

Чрез хранителен режим ще облекчим дискомфорта в стомаха ви и ще предотвратим по-сериозни заболявания.