Регулиране на наднорменото тегло

Проблемът с наднорменото тегло и затлъстяването далеч надхвърля естетическите аспекти, превръщайки се в сериозно здравословно предизвикателство, което засяга все повече хора по света. Тези състояния значително повишават риска от развитие на редица заболявания – от сърдечно-съдови проблеми и диабет тип 2, до определени видове рак. Основната цел на тази програма за отслабване е да стимулира устойчиви промени в начина на живот, като се фокусира върху изграждането на здравословни хранителни навици и увеличаване на физическата активност чрез последователност от консултации.

Специалисти: В програмата участниците ще бъдат наблюдавани и консултирани от следния мултидисциплинарен екип: 

  • ендокринолог
  • диетолог
  • кинезитерапевт*
  • клиничен психолог**

 

*включва се в програмата след първия месец

**включа се при необходимост, по преценка на друг специалист

Биоелектричен импеданс анализ: В програмата се включват поетапни измервания с нашия уред InBody270. Той предоставя по-подробен анализ на телесния състав (мускулна маса, мазнини, водно съдържание) чрез оценката на различни области на тялото поотделно. Тези данни ни помагат да изградим персонализирани планове и да следим вашия напредък.

Продължителност: Предлагаме различни опции за продължителност – 1, 2, 3 или 6 месеца, адаптирани според индивидуалните нужди и цели на всеки пациент. В рамките на програмата са предвидени следните консултации:

  • За 1-месечна програма: 4 консултации (1 седмично)
  • За 2-месечна програма: 8 консултации (1 седмично)
  • За 3-месечна програма: 12 консултации (1 седмично)
  • За 6-месечна програма: 18 консултации (1 седмично в първите 3 месеца, след което 1 на всеки две седмици от 3 до 6 месец)

 

Предприемете първите стъпки към по-здравословен и активен начин на живот, като се обърнете към нашите специалисти. Споделете своите цели с нас, и нека работим заедно за постигане на дълготрайни и устойчиви резултати!

Всяка програма започва с консултация при наш специалист

Още програми

Овладяване на ниска кръстна болка

Предлагаме ви конкретни и действащи решения за облекчаване на болката и възстановяване на мобилността.

Лечение на хроничен колит

Стремим се да облекчим симптомите и да подобрим функцията на червата ви чрез индивидуален хранителен режим.